Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ο όρος του Παπασταθόπουλου "φωτογραφίζει" έναν πραγματικό ΑΕΚτζή...


...και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ διότι έκανε κάτι το οποίο το κάνουν λίγοι πλέον. Αγωνίστηκε και εντός αλλά και εκτός γηπέδων για την αγαπημένη του ομάδα.

Διάβαζα πριν την ανακοίνωση του, με την οποία έδινε απαντήσεις σχετικά με το τι γινόταν επί προεδρίας του στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως τα διοικητικά θέματα της "Ένωσης" είναι ένα μπερδεμένο ζήτημα και δύσκολα θα μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη. Ο Ντέμης αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα όπως είναι οι μεταγραφές, τα budget, την Empire αλλά και την οικονομική τρύπα. Εγώ θέλω να σταθώ στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο Νικολαΐδης δεν έφυγε το καλοκαίρι του 2008, όπως επιθυμούσε. Ο ένας λόγος ήταν οι συμφωνίες με τους χορηγούς, οι οποίες προέβλεπαν διακοπή χορηγίας σε περίπτωση αποχώρησης του Ντέμη από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο άλλος λόγος ήταν το συμβόλαιο του Παπασταθόπουλου. Ο ίδιος ο παίκτης απαίτησε να υπάρξει ειδικός όρος στο συμβόλαιο του, με βάση τον οποίο ο νεαρός αμυντικός θα έμενε ελεύθερος άμα αποχωρούσε και ο Νικολαΐδης..

Μπορεί να σας φαίνονται λίγο απλά τα πράγματα τώρα. Σκεφτείτε το λίγο. Ο Παπασταθόπουλος αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην Μίλαν. Εφόσον φαινόταν πως είχε ταλέντο και το ήξερε πως δεν θα του έλειπαν η καριέρα και το χρήμα, τι λόγο είχε να επιθυμεί και ποιος θα είναι ο πρόεδρος μετά την μεταγραφή του? Εγώ δεν το θεωρώ καθόλου τυχαίο αυτό. Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι ΑΕΚτζής μέχρι το κόκκαλο. Αυτό το ξέραμε και πριν πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης Και μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα? Έβαλε τα λεφτά που κέρδισε στο εξωτερικό και έγινε πρόεδρος της ΑΕΚ. Το έχουν κάνει πολλοί αυτό? Όχι. Και επειδή και ο Παπασταθόπουλος αγαπάει την ομάδα, ήξερε και ποίες ήταν οι προθέσεις του Ντέμη.

Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία σε αυτή την ζωή. Και επίσης... Όσο περνάει ο καιρός, τόσο και το χρήμα υπερισχύει του συναισθήματος και της ηθικής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου