Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

¡Vamos Argentina!

Η Αργεντινή αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες και πιο παραδοσιακές ομάδες των Παγκόσμιων Κυπέλλων. Παρόλο που έχει κατακτήσει το Μουντιάλ μόλις δύο φορές, είναι αρκετοί οι ποδοσφαιρικοί φίλαθλοι που λατρεύουν το παιχνίδι της και επιλέγουν να την υποστηρίξουν.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως θα φτάσει μέχρι τα ημιτελικά. Όχι ότι δεν είναι ικανή να περάσει στον τελικό, αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πληρέστερες ομάδες, όπως η Γερμανία και η Ισπανία. Έχει αδύναμα σημεία, όπως είναι δηλαδή η θέση του τερματοφύλακα, η αμυντική λειτουργία, η έλλειψη προσωπικότητας στον πάγκο και... τα κεφάκια του Μέσι.

Καλοί οι Ρομέρο και Αντούχαρ για το τέρμα, αλλά ο Γουίλι Καμπαγέρο θεωρώ πως άξιζε να ταξιδέψει στη Βραζιλία. Κάτι που δεν συνέβη λόγω Μέσι... Όσον αφορά την άμυνα, με εξαίρεση τον Γκαράι, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς πως η άμυνα δεν είναι το μεγαλύτερο όπλο της Αργεντινής. Όπως και κάθε ομάδας της Λατινικής Αμερικής. Στον πάγκο, ο Αλεχάντρο Σαμπέγια μπορεί να....................... Η Συνέχεια στις Αλλαξομπαλιές, πατώντας ΕΔΩ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου