Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Τα εγκλήματα: Η γνωστή Ελληνική σειρά τώρα και στην ΝΕΤ!


ΕΓΚΛΗΜΑ.Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω τον χθεσινό ποδοσφαιρικό(?) αγώνα(?) μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Στο χθεσινό... τηλεοπτικό επεισόδιο πρωταγωνιστές δεν ήταν ούτε ο Κώστας Κόκλας ούτε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ήταν οι κύριοι Μαρινάκης,Καλόπουλος.Τρίφωνας και οι άνθρωποι της ΕΡΤ. Μόνο αντικειμενική μετάδοση δεν ήταν αυτή.Και τυχαία...χάλασαν τα μηχανήματα την ώρα του γκολ του Κατσουράνη και δεν μπορούσαν να δείξουν replay ώστε να φανεί ότι το γκολ ήταν πεντακάθαρο?

Πάμε παρακάτω...κύριε Καλόπουλε πως είναι δυνατόν να έδωσες φάουλ του Νίνη στον Τοροσίδη? Εκεί ή πέναλντι ή κόρνερ ήταν! Και όσο για το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού,κύριε Τρίφωνα παρακαλώ να παρακολουθείτε προσεκτικά τον Πάντελιτς να δείτε ότι ήταν offside...μην τον χάνετε...δεν είναι και γρήγορος σαν τον Μπολτ!

Κύριε Μαρινάκη εντάξει νικήσατε,το καταλάβαμε... από εκεί και πέρα γιατί προκαλείτε? Μην πικάρετε τον Σισέ! Όπως και αν νικήσατε, αυτό που θα μείνει είναι ότι νικήσατε...Θέλω να σταθώ και λίγο στον γενικό αρχηγό της ομάδας,τον Τάσο Μητρόπουλο. Δεν θα πώ πολλά,θα πώ μόνο ότι είναι απαράδεκτος! Η όλη του συμπεριφορά προκαλεί.

Τέλος....τέλος ο Τζιμπρίλ Σισέ.Και μετά αναρωτιόμαστε μετά γιατί δεν έρχονται παίκτες-ονόματα στην Ελλάδα. Άμα οι άνθρωποι βλέπουν εικόνες σαν τις χθεσινές,πως να ρισκάρουν λεφτά,καριέρα,ζωή και οικογένεια για να έρθουν να παίξουν στην χώρα μας? Αλλά κανείς δεν σκέφτεται ότι έτσι υποβαθμίζεται το ποδόσφαιρό μας.Αυτοί είμαστε...

ΥΓ: Ο μόνος άνθρωπος στον οποίο θα πω μπράβο είναι στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Δεν στάθηκε στην "νίκη" της ομάδας του και είπε ότι ακριβώς είδε.Ποιός Έλληνας θα το έκανε αυτό?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου