Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Βαρέθηκε να σπάει ρεκόρ

Ιστορική μέρα για την ιστόρια. Του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, του ισπανικού πρωταθλήματος, της Μπαρσελόνα, του Μέσι. Από όπου και αν το πιάσεις, θα καταλάβεις πως η ημερομηνία 22/11/2014 είναι ημερομηνία-σταθμός για το άθλημα.



Γιατί αυτό; Διότι ο Λιονέλ Μέσι, μετά την νίκη της Μπάρσα επί της Σεβίλλης με 5-1 με χατ-ρικ του Αργεντινού, ο Λίο αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζιόν με 253 γκολ σε 289 συμμετοχές, ξεπερνώντας τον Τέλμπ Θάρα της Ατλέτικ Μπιλμπάο με 251 γκολ σε 277 συμμετοχές. Προκαλεί τρόμο αυτό το τεράστιο ρεκόρ του Μέσι, όχι μόνο τα γκολ του, αλλά όλα αυτά που έχει πετύχει (όπως φαίνεται στη δεύτερη φωτό από κάτω).

Άμα όλα ήταν τόσο απλά, ο Μέσι θα μπορούσε αύριο το πρωί και να πει "παιδιά, βαρέθηκα να σπάω ρεκόρ. Κατάφερα τα πάντα με τον σύλλογο, τερμάτισα το ποδόσφαιρο. Πάω να μάθω γκολφ".

Ποιος άραγε θα τον κατηγορούσε; Έχει καταφέρει τα πάντα (εκτός από το να κατακτήσει το Μουντιάλ με την Αργεντινή). Πρέπει να είμαστε πολύ τυχεροί που ζούμε και τον παρακολουθούμε.

FELICITATS MESSI!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου