Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Η επιστροφή της Ρασίνγκ Κλουμπ!


Τους τελευταίους μήνες παρακολουθούμε την εκπληκτική πορεία πρωταθλητισμού που κάνει η Ρασίνγκ Κλουμπ στην Αργεντινή. Την ερχόμενη Κυριακή, θα έχει την ευκαιρία με νίκη επί της Γοδόι να στεφθεί πρωταθλήτρια. Ένας τίτλος που έχει να τον γευτεί από το μακρινό 2001. Αλλά με τα φετινά της κατορθώματα, δικαιούται την επιστροφή της στον θρόνο.



Μετά την καταστροφική περσινή σεζόν, όταν και τερμάτισε 18η μετά το πέρας των δύο πρωταθλημάτων, η ομάδα ανασυντάχθηκε. Με τη δημιουργία του ενιαίου πρωταθλήματος, έφτιαξε ένα ρόστερ ικανό να ανταπεξέλθει σε 19 δύσκολες αγωνιστικές. Και φαίνεται από την πορεία ότι τα κατάφερε.

Η κίνηση-ματ ήταν η επιστροφή του Ντιέγκο Μιλίτο. Ο Αργεντινός σταρ, μετά από 11 χρόνια σε Ιταλία και Ισπανία, επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε. Επέστρεψε να κλείσει την καριέρα του, δίνοντας της παράλληλα και έναν τίτλο. Ο 35χρονος φορ δείχνει ότι συνήλθε από τους σοβαρούς τραυματισμούς και τα δύσκολα τελευταία χρόνια στην Ίντερ και απέκτησε ξανά επιθετική συνέπεια. Με 6 γκολ και 4 ασίστ σε 16 ματς, είναι το επιθετικό όπλο της Ρασίνγκ.

Τρομερή μεταγραφή αποδεικνύεται και ο Γκουστάβο Μπου. Ο 24χρονος ήρθε από την έτερη διεκδικήτρια του φετινού τίτλου – την Ρίβερ Πλέιτ- και κάνει τα πάντα για να της τον στερήσει. Στην πρώτη του γεμάτη χρονιά σε ομάδα με αξιώσεις, έχει σκοράρει 10 γκολ σε 12 ματς και είναι το έτερον ήμισυ του Μιλίτο στην επιθετική γραμμή. Ένα δίδυμο-φωτιά που σηκώνει το βάρος του σκοραρίσματος φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου