Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Football Analysis: Το under των ημιτελικών

Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκαν και η αλήθεια είναι πως μετά την κλήρωση των ζευγαριών, όλοι μας περιμέναμε επιθετικά παιχνίδια και... ενδεχομένως πολλά γκολ! Σε αντίθεση με αυτή την άποψη για την κλήρωση, και στα δύο παιχνίδια σημειώθηκε μόλις 1 γκολ. Under και στα δύο παιχνίδια μαζί!

Ατλέτικο, Μπάγερν και Ρεάλ φημίζονται για τις επιθετικές αρετές τους, ενώ ακόμα και η Τσέλσι μερικές φορές τολμάει περισσότερο. Παρόλα αυτά, μιας και οι ομάδες έχουν φτάσει μέχρι τους «4» και με την λογική ότι όσο συνεχίζεται η πορεία της ομάδας, τόσο πιο προσεκτική και σοβαρή πρέπει να εμφανίζεται, είδαμε τις ομάδες πιο συγκρατημένες όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, προσπαθώντας να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν. Στο σημείο που έχουμε φτάσει, καμία ομάδα δεν αγωνίζεται για να... συνεχιστεί το όνειρο, αλλά για να διεκδικήσουν όλες το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στον αγώνα της Ατλέτικο με την Τσέλσι, ο Ζοζέ Μουρίνιο χρησιμοποίησε................ Η Συνέχεια στις Αλλαξομπαλιές, πατώντας ΕΔΩ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου