Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Γκολ και θέαμα


Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός κέρδισε τόσο εύκολα σε αγώνα πρωταθλήματος. Αν και συνήθως μπορεί η ομάδα να χαραμίσει το πρώτο ημίχρονο, αυτή τη φορά από την αρχή κιόλας μπήκε σε θέση οδηγού. Από το 13ο δευτερόλεπτο κιόλας. Με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, μπόλικες φάσεις, επιθετική εμφάνιση, που δεν επέτρεπε στον αντίπαλο να αντιδράσει



Σκόρερ ήταν ο Καρέλης, αλλά δεν αποτελεί είδηση το γεγονός ότι πέτυχε το 5ο γρηγορότερο γκολ στην ιστορία του πρωταθλήματος. Είδηση είναι πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο, με εναλλαγές θέσεων και πως σκόραραν και οι 3 παίκτες που απάρτιζαν την επιθετική του τριάδα. Ο Πέτριτς φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τα προβλήματα της φυσικής του κατάστασης και σήμερα πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την πράσινη φανέλα.

Επίσης, αν και η ταχύτητα του δεν τον βοηθάει, φαίνεται πως ο ρόλος του πάνω στην γραμμή της αντίπαλης περιοχής του περιφερειακού φορ δηλαδή, του ταιριάζει γάντι. Σήμερα πέτυχε ένα γκολ, έβγαλε ασίστ στον Ζέκα ενώ γενικά έτρεξε πολύ, διεκδικούσε μπαλιές ακόμα και στο κέντρο, ενώ δημιουργούσε και έκανε φάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου